Real Madrid wil 40 miljoen euro voor James Rodriguez

Real Madrid vraagt een transfersom van 40 miljoen euro voor James Rodriguez en zou niet rivaal Atletico Madrid daarmee willen dwarsbomen.

Nu het huurcontract bij Bayern München is afgelopen, heeft trainer van Real Madrid, Zinedine Zidane, aangegeven dat hij geen brood in Rodriguez ziet en heeft hem verzocht een nieuwe club te zoeken.

De Colombiaanse aanvallende middenvelder heeft al aanbiedingen gekregen van Napoli en Atletico Madrid. Hoewel Real Madrid 40 miljoen vraagt voor James Rodriguez, willen ze hem wel kwijt om geld in te zamelen voor een dure aankoop van meer dan 150 miljoen voor Paul Pogba. De aanvaller van Manchester United staat bovenaan het lijstje van Zinedine Zidane. Om het prijskaartje te onderdrukken is de verkoop van James Rodriguez een topprioriteit.

Trainer van Atletico Madrid, Diego Simeone, moet diep in de buidel tasten om de Colombiaanse middenvelder over te nemen van de stadgenoot. Daardoor is het de vraag of beide clubs er wel uitkomen. Mocht Atletico er niet uitkomen met zijn aartsrivaal dan heeft het al een alternatief voor ogen. De club zal dan zijn zinnen zetten op Christian Eriksen.

Foto:antena2