Shakira kondigt eerste album in zeven jaar aan

De Colombiaanse superster Shakira kondigde deze week aan dat ze haar eerste album in zeven jaar uitbrengt, getiteld “Las Mujeres Ya No Lloran”, wat vertaald “Vrouwen huilen niet meer” betekent.

“Mijn nieuwe album, dat 22 maart uitkomt, heb ik gemaakt samen met jullie allemaal, mijn roedel weerwolven die er elke stap voor me waren”, schreef ze aan haar 90,5 miljoen volgers op Instagram.

“Het maken van dit oeuvre is een alchemistisch proces geweest,” zei ze. “Tijdens het schrijven van elk nummer was ik mezelf aan het herbouwen. Terwijl ik ze zong, veranderden mijn tranen in diamanten en mijn kwetsbaarheid in kracht.”

Het nieuwe album bevat 16 nummers, waarvan acht originele nummers naast een remix. Het bevat ook zeven singles die eerder zijn uitgebracht, zoals “Music Sessions Vol. 53” met Bizarrap, “TQG” met Karol G, “Te Felicito” met Rauw Alejandro en “Copa Vacia” met Manuel Turizo.

Het laatste album van Shakira, El Dorado, kwam uit in 2017. Daarop staan samenwerkingen met onder anderen Maluma, Nicky Jam en Prince Royce.

Bron :
Foto:IG @shakira