William Tesillo bedreigd vanwege missen penalty Copa América

William Tesillo, voetballer van het Colombiaanse elftal, is met de dood bedreigd na zijn gemiste penalty in de wedstrijd tegen Chili op de Copa América. Het missen van de strafschop zorgde voor Colombia uitschakeling in het Zuid-Amerikaanse toernooi.

William Tesillo vertelde aan de lokale media dat hij via de sociale media meerdere malen is bedreigd na de wedstrijd Colombia – Chili. De Colombiaanse voetballer miste de vijfde strafschop voor Colombia wat het einde betekende voor verdere deelname aan het toernooi.

Tesillo’s vrouw Daniela Mejia publiceerde dit weekend een screenshot op haar Instagram van een bericht waarin ze haar man hetzelfde lot toewenste als Andres Escobar, een Colombiaanse speler die doodgeschoten is nadat hij een eigen doelpunt had gemaakt in een wedstrijd tijdens het WK 1994.

“Deze berichten schreven ze naar mijn vrouw, ze heeft het gepubliceerd. Zij hebben ook aan me zulke dingen geschreven,” zei de 29-jarige verdediger aan de lokale krant El Pais.

Bronnen met de nationale politie vertelden dat ze de bedreigingen die gericht zijn op William Tesillo en zijn familie onderzoeken via sociale media, maar dat ze niet een formeel onderzoek hebben geopend omdat Tesillo geen klacht heeft ingediend.

Bron :
Foto:espncdn