27 Colombiaanse bedrijven op Mobile World Congress

Maandag begint het Mobile World Congress in Barcelona, ’s werelds grootste congres voor de mobiele industrie, waarin techbedrijven over de hele wereld hun nieuwste producten presenteren. Colombia is vertegenwoordigd met een sterk aanbod.

Het World Mobile Congress is een jaarlijkse conferentie waar techbedrijven de laatste ontwikkelingen in de telecommunicatiesector presenteren. Naast grote namen als Apple en Samsung is ook Colombia vertegenwoordigd met 27 bedrijven op deze techbeurs.

De 27 Colombiaanse bedrijven worden ondersteund door het project ‘Colombia Bring It On’, een initiatief van het ministerie van  Informatie- en Communicatie Technologie (MinTIC) en ProColombia, die als doel hebben de lokale industrie te internationaliseren.

De ‘Colombia Bring It On’ campagne heeft een eigen stand op het congres waar de Colombiaanse bedrijven zich kunnen presenteren en in contact kunnen komen met andere landen om de IT  industrie en digitale content te promoten op internationale markten.

De groep van Colombiaanse bedrijven die participeren in het Mobile World Congress bestaan onder anderen uit ‘Adsmovil’, ‘Aldeamo’, ‘Abogados Ya’, ‘Mensajeros Urbanos’, ‘Greencode’, ‘Quipux’, ‘AZlogica’, ‘Ingeneo’ en ‘Techni Support’.