Colombiaans elftal wint met ruime zege van China

Colombia herstelde zich van het verlies tegen Zuid-Korea (2-1) van afgelopen vrijdag door vandaag met een ruime zege te winnen van China.

Het Colombiaanse elftal speelde vandaag een vriendschappelijk duel tegen China in het Chongqing Olympic Sports Center.

Het team van Colombia, dat het zonder moest stellen met hun vedettes Ramadel Falcao en James Rodriguez, scoorde al in de zesde minuut door een goal van Pardo op aangeven van Bacca.

In de eerste helft bleef het spel hangen bij een doelpunt. Pas in de 61ste minuut kwam Colombia echt aan het scoren toe. Carlos Bacca speelde een belangrijke rol in dit duel door eerst zelf te scoren en daarna een prachtige pass te geven aan Borja die vervolgens hard de bal in het doel schoot. Vervolgens ronde de Borja op de valreep de wedstrijd af met een tweede doelpunt en eindigde de stand in een 0-4 overwinning voor de Colombianen.