Must-sees in Colombia

Je ziet steeds meer op het internet dat travelsites een positieve recensie schrijven over Colombia zoals New York Times Travel en Yahoo Travel. Met name gaat het over de schoonheid van Colombia, de ongerepte natuur en niet te vergeten de diversiteit van het land. Dit keer levert ook de Nederlandse krant de Telegraaf een bijdrage in hun reiskrant.

Colombia staat nog altijd bekend als een onveilig en zelfs gevaarlijk land. Drugs, geweld en criminaliteit zijn termen die veelal vallen wanneer men het over dit land heeft. Wat velen blijkbaar niet weten is dat Colombia de laatste jaren hard aan de veiligheid werkt en absoluut niet vermeden hoeft te worden. Sterker nog, Colombia is een prachtige bestemming om te ontdekken!

Natuurlijk, je kunt niet zomaar overal gaan en staan waar je wilt en het is ook niet verstandig om volbehanden met sieraden en dure camera’s over straat te gaan. Maar waar is het dat wel? Gebruik je verstand en er is niets aan de hand.

Colombia is voor velen nog een onbekend land, maar het heeft zoveel te bieden! Het land mag dan arm zijn, het is erg rijk aan cultuur en natuur. Oerwouden, bergen, woestijnen en stranden, je vind het hier allemaal. Dat gecombineerd met de charme van de hoofdstad Bogotá en de vele excursiemogelijkheden, maakt dat Colombia voor ieder type reiziger wel iets te bieden heeft.

Lees het volledig verslag op de reiskrant van de Telegraaf