Sofia Vergara lanceert eigen sieraden collectie

Colombiaanse actrice Sofia Vergara lanceert haar eigen sieraden collectie “So Sofia””. Vergara is in zee gegaan met Kay Jewelers in Amerika om haar eigen sieradenlijn te starten. De collectie bestaat uit een reeks design sieraden die wordt omschreven als elegant, speels, levendig en sexy. De collectie bestaat uit ringen, kettingen, oorbellen en armbanden en kenmerken zich door een kleine smaragd verborgen in het sieraad. De verborgen smaragd symboliseert de thuisbasis, Colombia, van de designers.

Sofia: “Ik hou van sieraden sinds de dag dat ik geboren ben. Ik voel me niet gekleed zonder sieraden. Ik ga zelfs niet slapen zonder sieraden. Het is hoe ik me kan uiten, mijn stijl, houding en hoe ik me voel. Mijn nieuwe sieraden collectie, ontwikkeld in samenwerking met Kay Jewelers, weerspiegelt mijn liefde voor sieraden en gevoel voor stijl en ik hoop dat het vrouwen inspireert om zich te uiten met hun eigen unieke look dat zegt: ‘Dit is zo mij!’ ”

De Sofia Vergara So Sofia collectie is exclusief te verkrijgen bij de sieradenwinkels van Kay Jewelers en online op kay.com