Vliegveld El Dorado bekroond met vier sterren

De internationale luchthaven van de Colombiaanse hoofdstad, El Dorado, is vandaag de dag de enige terminal in Latijns-Amerika die tot vier sterren is bekroond. De titel uitgereikt door het Britse bedrijf Skytrax werd bevestigd door Andrés Ortega, general manager van Opain, de concessiehouder die verantwoordelijk is voor de administratie en het beheer van het vliegveld El Dorado.

Ortega zei dat de onderscheiding van vier sterren voor El Dorado zeer positief is, omdat het de kwaliteit laat zien van diverse aspecten van ons werk en het personeel zoals de catering aan boord, het comfort van de wachtkamers, de efficiëntie in het vertrek en de aankomst. In totaal zijn er 230 aspecten beoordeeld.

Hij voegde eraan toe dat deze erkenning van vier sterren alleen gegeven zijn aan 19 luchthavens wereldwijd, voornamelijk in Europa en Azië, terwijl er slechts vier luchthavens zijn die zichzelf kunnen bekronen met vijf sterren.

De General Manager verklaarde Opain Colombia heeft nu een air terminal, dat is een van de 23 beste in de wereld door Skytrax.

Het Britse bedrijf Skytrax analiseert en evaluaeert de kwaliteit en efficiëntie van verschillende luchtvaartmaatschappijen en luchthavens wereldwijd.