Voormalige Miss Colombia heeft beenamputatie ondergaan na chirurgische complicatie

Daniella Alvarez, 32 jaar, uit Barranquilla, die in 2011 tot Miss Colombia werd gekroond en haar land vertegenwoordigde op Miss Universe 2012, deelde foto’s op haar Instagramaccount met haar dierbaren op een ziekenhuisbed na de operatie van een beenamputatie.

De ambassadeur van Unicef onthulde dat ze geopereerd was om een knobbel in haar buik te verwijderen. Tijdens deze operatie beseften de artsen dat de knobbel zich rond de hoofdslagader van het model had gewikkeld en dat ze uiteindelijk leed aan ischemie, een ontoereikende bloedtoevoer naar een orgaan of een deel van het lichaam. Voor de voormalig Miss Colombia betekende dat de bloedtoevoer naar haar linkerbeen niet voldoende was en na verschillende operaties werd besloten dat haar been geamputeerd moest worden.

Ze werd behandeld in het Fundación Cardioinfantil ziekenhuis in Bogota en werd samen met haar ouders, broer, zus en ex-vriend Lenard Vanderaa op de foto gezet.

Het model deelde een reeks hartverwarmende foto’s met haar 1,6 miljoen Instagram-aanhangers na de amputatie met de volgende ondertiteling: “Ik hou van mijn lichaam hetzelfde als ik eerder deed. Ik ben blij dat ik hier in deze wereld ben om de nieuwe uitdagingen in mijn leven te ervaren.”

Het model voegde eraan toe dat ze in de toekomst een prothese zal krijgen om haar te helpen om te blijven “dansen, rennen, fietsen, zwemmen en alles wat ik leuk vind”.

Bron :
Foto:danielaalvareztv Instagram