Colombiaans elftal verslaat Haïti in vriendschappelijk duel

Zondag speelde Colombia een vriendschappelijk duel tegen Haïti ter voorbereiding op de Copa América Centenario die aanstaande vrijdag van start gaat in de Verenigde Staten. Colombia in het wit, won de match in het Marlins Park stadion in Miami.

Binnen het kwartier bracht Dayro Moreno het Colombiaans elftal op voorsprong door vanuit een voorzet van Cuadrado te scoren.

Wilde-Donald Guerrier maakte in de 35ste minuut de gelijkmaker. Vanuit een hoekschop kopte de haitiaan de bal in het doel van keeper David Ospina.

In de 40ste minuut moest Haïti de wedstrijd verder met 10 man doen door een rode kaart (2x geel) van Hilaire, waardoor Colombia meer kansen creëerde.

In de tweede helft (54 min) scoorde de speler van Juventus, Juan Cuadrado, het tweede doelpunt voor Colombia en in de 72ste minuut ronde Roger Martínez de score af met 3-1 voor Colombia.

Aanstaande vrijdag, 3 juni, speelt Colombia tegen de Verenigde Staten in de openingswedstrijd van de Copa América Centenario, een speciale 100 jarige editie van de Copa América. Colombia zit in groep A met de Verenigde Staten, Costa Rica en Paraguay.