‘Van Gogh Alive’ tentoonstelling in Colombia

Meer dan duizend tekeningen en negenhonderd schilderijen van Vincent Van Gogh zijn te zien in de tentoonstelling ‘Van Gogh Alive’ in Medellín.

Donderdag werd de tentoonstelling ‘Van Gogh Alive’ geopend in het Plaza Mayor in Medellín. “Van Gogh Alive” is een multimediale presentatie van de Nederlandse schilder Van Gogh met meer dan 3000 beelden die op hoge resolutie zeer groot worden geprojecteerd.

De multimediale tentoonstelling neemt de bezoeker op reis door de kunstwerken van deze wereldberoemde schilder. In kleuren en beelden van Van Gogh  maakt de bezoeker een belevingsreis door het leven van Vincent Van Gogh. Van Zundert via Parijs naar Arles en St. Remy in Zuid-Frankrijk tot zijn laatste verblijf in Auvers-sur-Oise.

De tentoonstelling in Medellín duurt tot 28 juni en zal zich vervolgens verplaatsen naar Bogota in Cafam de la Floresta van 25 juli tot 24 oktober.  De multimediale presentatie van deze grootmeester sluit af in Cali in Centro de Convenciones Alférez Real van 8 november tot 20 december.

'Van Gogh Alive' tentoonstelling in Colombia Van_Gogh_Alive_02

Van_Gogh_Alive_03 Van_Gogh_Alive_04

Van_Gogh_Alive_05 Van_Gogh_Alive_06

Van_Gogh_Alive_07 Van_Gogh_Alive_08

website: http://www.vangoghcolombia.com/