Olympische Spelen: Colombiaans elftal verliest van Brazilië

Het Colombiaans elftal moest zaterdagavond (lokale tijd) tijdens de Olympische Spelen in Rio het opnemen tegen Brazilië. Gastland Brazilië was in de kwartfinales te sterk voor Colombia en verloor met 2-0.

Aanvaller Neymar opende de wedstrijd in de twaalfde minuut met het eerste doelpunt voor Brazilië, maar daarna ontwikkelde zich een echt gevecht. De vedette van Barcelona deed ook in negatieve zin van zich spreken, want de aanvaller was betrokken bij een opstootje.

Brazilie-Colombia-Olympische-Spelen

Het duel werd ontsierd door een groot aantal overtredingen en onderbrekingen. Zeven minuten voor tijd maakte Luan aan alle onzekerheid een eind. De aanvaller van Grêmio verdubbelde de marge en scoorde de 2-0.

Het verlies voor Colombia betekent het einde van het toernooi op de Olympische Spelen. Echter is het Colombiaans elftal nog nooit eerder zover gekomen op een Olympische Spelen.