Valentina Espinosa is de nieuwe Miss Colombia

De Colombiaanse Missverkiezingen werden onlangs gehouden in de stad Cartagena de Indias, waar Valentina Espinosa werd gekroond tot Miss Colombia 2021. Valentina Espinosa, vertegenwoordiger van het departement Bolivar volgt María Fernanda Aristizábal op.

Valentina Espinosa ontving de kroon, de scepter en de ring uit handen van María Fernanda Aristizábal, die vanwege de pandemie twee jaar de titel van Miss Colombia droeg.

De nieuwe Miss Colombia is 23 jaar oud, is studente sociale communicatie en journalist aan de Universiseit van Norte de Barranquilla en beheerst de Engelse taal perfect. Daarnaast heeft ze gediend als model en presentator. In een interview met Vea zei ze: “Ik ben erg blij, ik kan niet geloven dat ik de nieuwe Miss Colombia ben. Ik wil dat je weet dat ik ga vechten voor mijn land, samenwerk met de nationale missverkiezingen en voor deze belangrijke missie ga, ik hoop dat je me steunt en ik wil een uitstekende koningin zijn”.

Deze missverkiezingen worden al 87 jaar gehouden, maar voor het eerst zonder de Miss Universe franchise, zodat de winnares Colombia niet langer zal vertegenwoordigen in deze internationale verkiezing, aangezien de pas verkozen Valeria Ayos, Miss Universe Colombia, dat in 2021 zal doen.

Bron :
Foto:larevistavea Instagram