9 juni nieuwe datum concert Shakira in Ziggo Dome

Shakira, die door stemproblemen haar wereldtournee moest afzeggen, pakt in juni de draad van haar tournee El Dorado weer op.

Vanwege stemproblemen kon het concert van Shakira op dinsdag 14 november 2017 in Amsterdam helaas niet doorgaan. De dokters hebben vastgesteld dat de zangeres nog enkele maanden zal moeten herstellen voordat haar stembanden in optimale conditie zijn om weer te kunnen toeren.

Vandaag maakte de Colombiaanse popster via haar social media accounts de nieuwe data bekend van haar wereldtournee. “Wij en Shakira zijn verheugd dat er een vervangende datum is gevonden voor het concert. Op zaterdag 9 juni 2018 staat Shakira met haar ‘El Dorado World Tour’ tournee in Ziggo Dome”, meldt concertorganisator Mojo op haar website.

Shakira laat via Twitter weten dat ze het liefst al in januari verder zou willen met de concertreeks El Dorado, maar dat bleek een utopie. “Nadat alle mogelijkheden te hebben onderzocht, heb ik geaccepteerd dat dit een blessure die meer tijd en zorg nodig heeft om te genezen”, schrijft ze.

Het spijt de veertigjarige zangeres dat ze het geduld van haar fans nog langer op de proef moet stellen, maar stelt hun een spectaculaire show in het vooruitzicht. ,,Ik beloof op het podium alles te geven, en zelfs nog meer. Ik tel de dagen af tot de show begint.”

Mojo meldt in een mail aan haar klanten dat de gekochte kaarten automatisch geldig blijven voor het concert op 9 juni. Mocht de vervangende datum van het concert niet schikken dan is er de mogelijkheid om de tickets t/m 31 januari 2018 te retourneren via Ticketmaster.