Carlos Vives neemt video op met Colombiaanse Miss Universe

Carlos Vives is geen onbekende met schoonheidskoninginnen in zijn muziekvideo’s. In 2002, ontmoette hij zijn huidige vrouw, voormalig Miss Colombia Claudia Elena Vasquez, toen hij haar vroeg voor zijn video “Déjame Entrar.” Vasquez verscheen later weer in Vives zijn video’s, in het romantische nummer “Bailar Contigo”, waar de twee een paar vormen in de vijftiger jaren.

En nog een andere voormalige Miss Colombia (en actrice) Paola Turbay had een rol in de vorig jaar verschenen video “Cuando nos volvamos a encontrar”. In deze video had zij twee mannen aan haar zijde, Carlos Vives en Marc Anthony.

Nu heeft Vives een andere Miss Colombia aangetrokken voor zijn video van zijn nieuwe single, “Las Cosas de la vida”. De huidige Miss Colombia en Miss Universe Paulina Vega was afgelopen zondag in haar geboortestad Barranquilla voor de opnames van Vives zijn nieuwe video.

carlos-vives-miss-universe-2015-billboard-510

 

 

 

 

 

 

 

De opnames vonden plaats op verschillende locaties in Barranquilla, waaronder in Intendencia Fluvial, een onlangs gerestaureerde gebouw oorspronkelijk uit 1926 dat nu een museum en cultureel centrum is. De video, in de typische Vives nostalgische thema’s, kijkt naar het verleden en heden en vertelt het verhaal van een man en een vrouw die elkaar als kinderen hebben ontmoet en jaren later herenigen.

cv12mei

 

 

 

 

 

Maandag twitterde Vives:”Hoe kan onze video niet een hit worden als we het geluk van onze mensen uit Barranquilla hebben?”