Colombiaanse zanger J Balvin komt naar Zuiderpark voor festival Pal Mundo

Het grootste latin en caribeanfestival van Nederland komt deze zomer naar het Zuiderpark in Den haag. Op zaterdag 2 en zondag 3 juli is het Zuiderpark in Den Haag het decor voor het festival, en niemand minder dan J Balvin is de eerste officiële headliner. De Zuid-Amerikaanse megaster zal op zaterdag de main act zijn.

Pal Mundo zou in 2020 voor het eerst naar Den Haag komen, maar kon vanwege corona niet doorgaan. Er werd destijds voor het strand in Scheveningen gekozen zodat het meer bezoekers kan toelaten. In de jaren daarvoor vond het plaats in het Amsterdam Arenapark in Amsterdam.

De Colombiaanse artiest, bekend van diverse wereldhits waaronder ‘Mi Gente’ en ‘In Da Getto’, is een van de meest beluisterde artiesten van deze tijd. Met miljarden streams op zijn naam, zijn reggaeton sound en nieuwe album ‘JOSE’, staat de superster al jaren steevast bovenaan de internationale hitlijsten.

In het eerste weekend van juli (2 en 3) brengt J Balvin zijn unieke sound naar Nederland om voor alle Latin liefhebbers bij Pal Mundo een onvergetelijke show neer te zetten. En dat is slechts het begin; de volledige line-up wordt binnenkort bekend gemaakt.

Bron :
Foto:@JBALVIN Twitter