Concert Maluma in Ziggo Dome afgelast vanwege coronavirus

Het concert op 18 maart van de Colombiaanse artiest Maluma in Ziggo Dome in Amsterdam is afgelast vanwege het coronavirus.

Het kabinet heeft een crisisoverleg gehouden en hieruit zijn een aantal maatregelen voortgekomen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland met meer dan 100 bezoekers. Dit verbod geldt in ieder geval tot en met 31 maart 2020.

Ziggo Dome is momenteel in nauw overleg met organisatoren en lokale overheid om te bekijken welke geplande evenementen verplaatst of geannuleerd zullen worden. Op dit moment ziet het er naar uit dat de meerderheid van de evenementen die in deze periode zouden plaatsvinden verplaatst zullen worden naar een nieuwe datum.

De nieuwe datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Reeds aangeschafte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Zodra de nieuwe datum bekend is brengt Greenhouse Talent alle kaartkopers op de hoogte per mail en social media.

Bron :
Foto:ziggodome