Hoog gehalte Colombiaanse trots tijdens concert “Vives y sus Amigos”

De Colombiaanse zanger Carlos Vives heeft donderdag een indrukwekkend concert gegeven in Bogotá dat de Colombiaanse trots volop deed groeien.
Deze trots was te zien tijdens zijn uitverkochte “Vives y sus Amigos” concert in Bogotá’s Campín Stadion met meer dan 40.000 fans. De tickets waren al weken van tevoren uitverkocht en werden vijf tot zes keer van de prijs doorverkocht.

Vives die al meer dan 20 jaar succesvol in en buiten Colombia optreedt heeft met zijn concert “Vives y sus Amigos” de weg vrijgemaakt voor nieuwe Colombiaanse talenten. De Colombiaanse idool, immens populair en publiekslieveling van Colombia, gelooft in zijn land en bewijst dat Colombia vol talenten beschikt. Tijdens zijn concert traden Colombiaanse talenten op zoals Maluma, Choc Quib Town, Gusi, Fanny Lu en Fonseca.

Vives’ internationale vrienden Wisin en Daddy Yankee (Puerto Rico) zorgden voor een flinke dosis reggaeton en Michel Teló (Brazilië) bracht zijn nummer “Amor de mi Tierra” ten gehore.

Het hoogtepunt van het concert was toen de Colombiaanse artiesten Fanny Lu, Fonseca, Choc Quib Town, Cholo Valderrama, Maluma, Coral Gruop en Herencia de Timbiquí zich aansloten bij Carlos Vives tijdens zijn lied “La Tierra del Olvido”, een oud nummer van de zanger dat in een nieuw jasje is gestoken met behulp van voorgenoemde artiesten. Compleet met vuurwerk leek het alsof het volkslied van Colombia werd gezongen, meer dan 40.000 fans zongen voluit “La Tierra del Olvido” mee met de Colombiaanse sterren.

2893434_g_2dfbfb_imgg
2893434_g_6f048f_imgg

2893434_g_f43a07_imgg