J Balvin en Ed Sheeran brengen gezamenlijk album uit

In een interview met het Amerikaanse tijdschrift Nylon onthulde J Balvin zijn gezamenlijke project met Ed Sheeran. Twee jaar na zijn laatste album “Jose” is J Balvin terug in een verrassende vorm. Deze samenwerking is echter niet nieuw, want in het verleden hadden beide artiesten al voortgeborduurd op de gebeurtenis door twee nummers uit te brengen: “Sigue” en “Forever My Love”.

J Balvin legt uit hoe het project is ontstaan: “Het gebeurde op een organische en natuurlijke manier. We hebben elkaar ontmoet, we hadden vooraf koffie gedronken, we waren in dezelfde sportschool, in hetzelfde hotel. Het wordt een album waar veel over te zeggen valt, want het is alsof twee werelden samensmelten.”

Het album moet in 2024 uitkomen. Ondertussen zal de Colombiaanse zanger een nieuw album “vol energie” uitbrengen met elektronische muziek in Dominicaanse stijl en old-school reggaeton en afrobeats. We houden vooral van de “YES!” cover van het nummer, met Usher. Volgens de prins van de Reggaeton is het album al “erg ver gevorderd” en is het “makkelijk te verteren”.

De Colombiaanse zanger hoopt van 2024 zijn jaar te maken door twee volledige albums uit te brengen, zo niet meer. Zijn geüpdatete album zal zorgen voor ontspannen luisterplezier, terwijl het Ed Sheeran-project nieuwe geluiden zal bieden.

Bron :
Foto:lavanguardia.com