J Balvin treedt op tijdens Pal Mundo Outdoor

Festival Pal Mundo haalt J Balvin, een van de populairste hedendaagse artiesten uit de Latin muziekwereld, naar Nederland. De Colombiaanse superster treedt zondag 1 juli op in het Arenapark in Amsterdam tijdens de outdoor-editie van het grootste latin en caribbean festival van Europa.

J Balvin is al sinds 2004 muzikaal actief, maar brak in 2014 wereldwijd door met de single 6 AM, die hij samen met Farruko maakte. Dat was het begin van een lange reeks hits, zoals X met Nicky Jam en Mi Gente. Laatstgenoemde single kreeg meer dan een miljard views op YouTube.

In januari bracht J Balvin samen met Jeon en Anitta het nummer Machika uit. Die single heeft een Nederlands tintje aangezien de single geproduceerd is door de mannen van ChildsPlay en Chuckie. Vorige maand bracht J Balvin samen met Cardi B het zomernummer I Like It uit. Zijn nieuwe album Vibras verscheen afgelopen weekend.

J Balvin is de laatste artiest die wordt toegevoegd aan de line-up van Festival Pal Mundo Outdoor. De organisatie maakte al eerder bekend dat onder andere Prince Royce, Jeon, Elvis Crespo, Stefflon Don en De La Ghetto gaan optreden tijdens het festival.

Meer info op www.palmundo.nl