Juanes deze zomer naar Europa

De Colombiaanse rockster Juanes gaat deze zomer naar Europa en zal twee keer zijn stem laten horen. Op zaterdag 11 juli treedt Juanes op tijdens het Afro-Latino Festival in België. Volgens de organisatoren van het festival wordt het een unieke en memorabele dag. Het Afro-Latino Festival in België programmeert dan zowel Juanes als Juan Luis Guerra, een uniek dubbelconcert voor Europa. Juanes en Juan Luis Guerra stonden nog maar twee keer samen op het podium: een keer in de Dominicaanse Repubiek, waar Guerra een dvd opnam, en een keer in New York. Nu doen ze dat voor de eerste keer in Europa, op 11 juli in Bree. Vandaag is de kaartverkoop begonnen: Ticketinfo van afro-latino.be

Op 17 juli treedt Juanes op tijdens het Moon and Stars festival. Te midden van het unieke decor van de Piazza Grande in Locarno, Zwitserland, vindt elk jaar het Moon and Stars festival plaats. Van 8 tot en met 18 juli geven onder anderen John Legend, Carlos Santana, Stromae, Lenny Kravitz en Bob Dylan een concert. Juanes vult het programma op 17 juli samen met Marina and the Diamonds en Ella Henderson op het mooie Piazza Grande.

Na zijn optredens in Europa zal de Colombiaan doorreizen naar de Verenigde Staten waar hij zijn “Loco de Amor” tour zal starten. Wegens groot succes heeft Juanes onlangs zijn tour in Amerika uitgebreid met extra concerten.