Juanes eert twee muzieklegendes, Frank Sinatra en John Lennon

De Colombiaanse rockster Juanes, heeft dit weekend samen met andere bekende artiesten een eer betoont aan Frank Sinatra en John Lennon.

Juanes trad zondag tijdens de Grammy nominaties samen op met gerenommeerde artiesten als Tony Bennett, Celine Dion, Alicia Keys, John Legend, Adam Levine, Carrie Underwood en Usher ter ere van de erfenis van de grote Frank Sinatra. De artiesten vertolkten tijdens de “Sinatra 100 — An All-Star GRAMMY Concert” de meest geliefde nummers van deze grote legende.

De Colombiaan zong zaterdag mee tijdens een concert ter ere van The Beatle legende John Lennon, het zou zijn 75ste verjaardag zijn. Te samen met een groep van All Stars artiesten zoals Sheryl Crow en The Roots zongen ze het repertoire van Lennon op het Madison Square Garden. “Het is mooi om zo veel prachtige en getalenteerde muzikanten te zien die samen komen voor deze bijzondere show om John’s verjaardag te vieren,” aldus Yoko Ono op de event website.

Juanes was op 4 december special guest op een dance event in American Airlines Arena in Maimi waar hij samen optrad met DJ Cedric Gervais met een gezamenlijke track genaamd “Este Amor”. Een danstrack gemengd met Juanes zijn Spaanse melodieën.

Deze track dat als eerste werd gepresenteerd op het Tampa Sunset Music Festival, zal ook het officiële lied worden van het dance evenement “Storyland” in Cartagena, Colombia, dat begin januari wordt gehouden.