Juanes kondigt concert in Bogotá aan

“Het doet me zeer goed om eindelijk onze show aan te kondigen in de Movistar Arena op 26 februari”, via video’s op zijn sociale netwerken, kondigde de muzikant uit Medellín aan dat hij terugkeert naar de podia van het land na meer dan twee jaar wachten.

Eind 2019 kondigde Juanes in Bogotá Juanes “Para Todos” aan, een show waarin beloofd werd te luisteren naar een muzikale tournee van al zijn hits. Dit concert was gepland voor 14 maart, maar als gevolg van de pandemie moest het verscheidene malen worden uitgesteld totdat het werd afgelast. Na een succesvolle tournee door de Verenigde Staten, arriveert hij in Colombia met de Origen Tour.

Mensen die hun tickets voor de geannuleerde datum hadden gekocht kunnen hiermee naar dit concert en die hun kaartjes nog niet hebben, kunnen deze vanaf maandag 17 januari kopen, aangezien de ruimte is heringericht.

Origen is het laatste album van de Colombiaanse zanger, bestaande uit twaalf nummers in zowel het Spaans als het Engels, die versies zijn van verschillende zangers die het leven van de artiest vooral in zijn kindertijd en adolescentie hebben getekend. Met dit album won hij de Latin Grammy Award in de categorie Best Pop/Rock Album. Ter begeleiding van het album werd de documentaire Juanes: Origen uitgebracht op het Amazon Prime platform.

Bron :
Foto:@juanes Twitter