Juanes treedt op tijdens Bospop

De Colombiaanse rockster Juanes zal op zondag 12 juli optreden tijdens Bospop. Donderdag bevestigde organisator MOJO dat onder meer Juanes, bekend van zijn wereldhit La Camisa Negra uit 2004, naar het Limburgse Weert komt.

Ook de Amerikaanse soulartiesten Black Pumas en Allen Stone werden donderdag toegevoegd aan de lijst met artiesten die komende zomer in Limburg van de partij zijn. Eerder was al bekendgemaakt dat onder anderen Sting, Lionel Richie, De Dijk, Kensington en BLØF optreden tijdens de veertigste editie van Bospop.

We kennen Juanes natuurlijk vooral van de megahit La Camisa Negra uit 2004, maar de Colombiaan heeft nog veel meer in zijn mars. De zanger/multi-instrumentalist is nog steeds een van de grootste Latinpop-artiesten: hij heeft inmiddels acht albums, twintig Latin Grammy Awards en talloze andere prijzen op zijn naam staan. Zijn meest recente plaat Más Futuro Que Pasado is erg goed ontvangen door zowel critici als fans. Met die toevoeging aan zijn repertoire mag er geen twijfel meer over bestaan: Juanes maakt er een zonnig feestje van op de festivalweide.

Meer info op: bospop.nl

Bron :
Foto:bospop.nl