Madonna vergezelde Maluma voor een speciaal concert in Medellín

Madonna en Maluma, beiden wereldberoemde artiesten met miljoenen aanbiddende fans, traden samen op in Medellin tijdens een speciaal concert van de Colombiaanse reggaetónartiest Maluma. Ze werken ook samen op muzikaal gebied en hebben al verschillende keren samengewerkt. Toen Maluma terugkeerde naar Colombia voor een speciaal concert, stond de Queen of Pop hem bij met een verrassingsoptreden.

Op 30 april gaf Maluma een speciaal concert voor één avond in zijn thuisstad Medellín, Colombia. De show was te zien op Amazon Prime.

Gedurende de show in Medellín’s Estadio Atanasia Girardot, werd Maluma vergezeld door speciale gasten waaronder Feid, Blessd, en Grupo Firme. Voor de toegift van de show, werd Maluma vergezeld door niemand minder dan Madonna zelf voor een uitvoering van, natuurlijk, hun 2019 nummer “Medellín.” Madonna volgde het op met een uitvoering van haar hitsingle “Music” uit 2000.

Dat Madonna op Maluma’s concert zou verschijnen was al enkele maanden in de maak. In oktober 2021, bespraken de twee artiesten hun carrières in een speciaal interview voor Rolling Stone. Maluma vertelde Madonna over hoe ze hem inspireerde tijdens zijn leven en zijn carrière, en zei tegen haar “Ik zou het graag op dezelfde manier willen doen als jij.”

“Pas op, ik kom naar je show kijken! Het kan maar beter goed zijn,” zei ze tegen hem. De Colombiaanse zanger zei toen tegen de cameraploeg: “Yo, jongens, dat heeft ze gezegd, toch? Ze zei dat ze naar mijn shows komt!”

Bron :
Foto:victormarinoentertainment.com