Maluma brengt nieuw album uit

De Colombiaanse zanger Maluma begon de vrijdag met een vrolijke start en dat liet hij zijn 6 miljoen volgers weten door enkel het woord “FELICIDAD” op Instagram te posten. De reden voor zijn felicitatie was de releasedag van zijn nieuwe album “Pretty Boy, Dirty Boy”.

Maluma had nog nooit zo veel goede feedback gekregen in de aanloop van zijn nieuwe album. Vooral toen hij een topic opende op Twitter, #MalumaResponde, kreeg hij veel reacties. Het initiatief werd donderdag een hot topic en werd zelfs een wereldwijde trend. “Ik kan het niet geloven”, zei hij in een video op Instagram.

“Pretty Boy, Dirty Boy” volgt zijn debuutalbum “Magia” en wordt uitgebracht door Sony Music Latin. Het album bestaat uit 14 tracks en de cover laat het tweeledige karakter zien van de artistieke persoonlijkheid van Maluma; de romantische Pretty Boy, die het hart van de vrouw die hij lief heeft wil veroveren tegenover de verleidelijke hartenbreker, Dirty Boy. Zijn vrienden die deelnemen aan het album zijn Farruko, Alexis & Fido, Leslie Grace en veel meer.

Pretty Boy, Dirty Boy tracklist:
1. Borró Cassette
2. ¿Dónde Estás? (Feat. Farruko)
3. El Perdedor
4. Me Gustas
5. Una Aventura (Feat. Alexis y Fido)
6. Sin Contrato
7. Pretextos (Feat. Cosculluela)
8. Ya No Es Niña
9. Solos (Feat. El Micha)
10. Tu Cariño (Feat. Arcangel)
11. Recuérdame
12. La Misma Moneda
13. Tengo Un Amor (Feat. Leslie Grace)
14. Vuelo Hacia El Olvido
15. El Tiki (Bonus Track)
16. Carnaval (Bonus Track)

F E L I C I D A D ⚡️

Een foto die is geplaatst door MALUMA (@maluma) op