Maluma treedt 28 september op in Amsterdam

De Colombiaanse zanger Maluma trekt na de zomer door Europa met zijn ‘Pretty Boy, Dirty Boy World Tour’. Op 28 september treedt Maluma op in AFAS Live in Amsterdam.

Maluma, die in 2010 doorbrak met het nummer ‘Farandulera’ is vandaag de dag goed voor 5,5 miljard views op YouTube, ruim 113 uitverkochte arenashows en heeft getekend bij Sony Music Latin. Hij is één van de grootste Spaanstalige artiesten van dit moment als het gaat om latin pop, mede dankzij samenwerking met o.a. Shakira en Ricky Martin. Zijn meeste recente single ‘Felices Los 4’ heeft inmiddels ruim 65 miljoen streams op Spotify.

De in Medellín geboren Maluma is slechts 23 jaar oud, maar verbreekt record na record met zijn muziek, die volgens eigen zeggen een combinatie is van ‘ballads, mambo, merengue en reggaeton’. Zijn veelzijdigheid is meteen zijn sterkste punt. Zijn inbreng op het gebied van latin muziek wordt gewaardeerd, dat blijkt uit de vele nominaties voor o.a. de MTV Europe Music Awards, Latin Grammy Awards en Billboard Music Awards. Zijn album ‘Pretty Boy, Dirty Boy’ (eind 2015) bevat de megahits ‘Borro Cassette’, ‘El Perdedor’ en ‘Sin Contrato’.

Zijn samenwerking met Shakira voor het nummer ‘Chantaje’ in oktober 2016 zorgde voor zijn definitieve Europese doorbraak. Het nummer heeft 325 miljoen streams op Spotify en maar liefst 1,2 miljard views op YouTube. Reden genoeg om aanwezig te zijn bij dit concert!

De kaartverkoop voor deze show start vrijdag 2 juni om 10:00 via Ticketmaster.

Bron :