Rovio en Shakira lanceren game ‘Love Rocks’

Na toevoeging van de Shakira Bird in Angry Birds krijgt de Colombiaanse zangeres nu ook haar eigen game bij de Finse gamesuitgever Rovio. Love Rocks draait niet om de bekende vogels, maar om edelstenen. De puzzelgame bevat 150 levels en de muziek van Shakira is te horen op de achtergrond.

“Love Rocks was een geweldig project om vanaf het begin bij betrokken te zijn en samenwerken met Rovio was een leerzame en leuke ervaring,” laat Shakira weten. “Niet alleen kreeg ik een blik achter de schermen bij het maken van de games waar ik van hou, maar ik heb daadwerkelijk meegewerkt. Ze lieten me mee brainstormen en helpen bij het maken van beslissingen, dus het eindproduct is een volwaardige samenwerking.”

De samenwerking tussen Sharika en Rovio kwam tot stond na een ontmoeting in Camp Nou, het stadion van FC Barcelona. “Binnen vijf minuten was het duidelijk dat we graag iets samen wilden doen. Ik ben blij met het eerste resultaat van onze samenwerking. Het team heeft een geweldig resultaat geboekt in het ontwerpen van de nieuwe voge., En zoals ze zeggen in Casablanca: dit is slechts het begin van een prachtige vriendschap “, aldus Rovio-topman Peter Vesterbacka.

Love Rocks is gratis te downloaden voor Android en iOS. (bron: telegraaf)