Shakira en Carlos Vives naar Barranquilla voor video-opname

Shakira en Carlos Vives zingen samen het nummer ‘La Bicicleta’ en gaan in Barranquilla een videoclip van dit nummer op nemen.

De geruchten gingen al een tijdje rond in de stad, maar vrijdag werd het bevestigd door journalist Darcy Quinn van Caracol Radio. Shakira en Carlos Vives gaan samen aan een productie werken van een video, die wordt opgenomen in ‘La Arenosa’ en het lied heet La Bicicleta (de fiets).

Over de datum van de opname is nog geen eenduidigheid. Bronnen zeggen dat de twee Colombiaanse sterren de video opnemen op 25 mei, terwijl anderen juni aangeven. Het punt is dat de burgemeester van Barranquilla toestemming moet geven om deze productie in het openbaar te maken, net zoals de opname van Carlos Vives zijn clip ‘Las cosas de la vida’ met Miss Universe Pauline Vega.

De locaties van de opnames zullen plaatsvinden in zowel de traditionele wijken van de stad als in de moderne regio’s. In de komende dagen zullen de video producenten van de artiesten de stad verkennen voor hun draaiboek.