Stinkfish maakt nieuw kunstwerk in Colombia

De Colombiaanse Graffitikunstenaar Stinkfish was in de maand mei voor een kort bezoek weer terug in Colombia. De wereldberoemde graffiti-artiest maakte een pitstop in het Colombiaanse Agustín Codazzi in het departement Cesar en liet daar een prachtige muurschildering achter.

Stinkfish maakte zijn muurschildering in opdracht van Dictador Art Masters. Dictador, het merk van een Colombiaanse rum, wil met zijn fonds Dictador Art Masters de straatkunst onder de aandacht brengen.

Stinkfish maakte, zoals we hem kennen, een portret met psychedelische elementen op een muur van een oude distilleerderij. Samen met de kunstenaars D*Face, Ben Eine, M-City, Monstfur, Toxicomano en Erre brachten zij nieuw leven in de oude fabriek. De Colombiaanse kunstenaar Toxicomano maakte in Agustín Codazzi een portret van een vrouw met en jaguargezicht.

Het volgende project van Stinkfish is zijn tentoonstelling “Material Borders” in Oostenrijk. De artiest opende afgelopen woensdag zijn tentoonstelling in de Ernst Hilger Galerij in Wenen.

Toxicomano