Vliegtuigmaatschappij Air Europa vliegt nu dagelijks op Bogotá

De Spaanse vliegtuigmaatschappij Air Europa heeft vandaag een nieuwe dagelijkse lijnvlucht gelanceerd van Madrid naar Bogotá.

Colombia is in trek. Het aantal toeristische en zakelijke reizigers naar het land neemt toe. Ook Air Europa speelt hier op in door een dagelijkse vlucht in te zetten van Madrid naar de hoofdstad van Colombia.

De nieuwe vlucht vertrekt om 14.55 uur van Madrid en komt aan op het vliegveld El Dorado in Bogotá om 17.55 uur (lokale tijd). De Boeing 787 Dreamliner keert om 20.00 uur weer terug naar Madrid en zal landen op het vliegveld Adolfo Suárez Madrid-Barajas.

Met deze nieuwe route wil Air Europa haar strategische groei in het Amerikaanse continent continueren met als doel zichzelf te positioneren als de luchtvaartmaatschappij tussen Europa en Amerika.

Op dit moment heeft de vliegtuigmaatschappij non-stop vluchten van Madrid naar Caracas, Lima, Santa Cruz de la Sierra, Salvador de Bahía, Sao Paulo, Montevideo, Asunción en Buenos Aires, evenals naar New York, Miami, Havana, Cancún, Punta Cana, San Juan en Santo Domingo. Later in het jaar wordt het routenetwerk uitgebreid met vluchten naar Córdoba (Argentinië) en Guayaquil (Ecuador) .

Madrid-Bogota-corte-de-cinta-1080x659

Vanuit Amsterdam is er een dagelijkse verbinding met een overstap in Madrid.
De vlucht Madrid-Bogota wordt met de nieuwe Dreamliner uitgevoerd, vanuit Amsterdam naar Madrid een Boeing-737.

AMD-MAD-BOG-Air-Europa